Квартири подобово Харків

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Харків, Україна

Квартири подобово Харків

Зміст:

  1. Як зняти квартиру в Харкові подобово і недорого?
  2. Добова оренда в Київському районі
  3. Оренда на добу в Московському районі
  4. Добові квартири в Немишлянському районі
  5. Новобаварський район
  6. Індустріальний район
  7. Основ'янський район
  8. Слобідський район
  9. Холодногорський район
  10. Шевченківський район
  11. Пам'ятки Харкова
  12. Рекомендації від Vlasne.ua

 

Як зняти квартиру в Харкові подобово і недорого?

harkiv1

Харків місто, яке пропонує своїм гостям багато цікавого. Проводити тут час можна дуже приємно. Комфорт туристам забезпечить оренда квартир в Харкові подобово і недорого. Ця послуга може коштувати від 200грн., хоча можна зняти кімнату в хостелі або в квартирі з господарями, тоді ціна може бути в межах 100 грн. Вартість залежить від побажань клієнта, тобто якщо необхідна квартира в самому серці міста, то це буде дорожче, а в більш віддалених районах - дешевше. Квартира з дуже хорошим дизайнерським ремонтом, з такими самими дизайнерськими меблями і з повним набором побутової техніки може коштувати від 500грн. і вище. На ціну може вплинути і район міста. При виборі житла варто звертати увагу і на цей момент.

У Харкові 9 районів в кожному з яких можна знайти добове житло:

  • Київський район
  • Московський район
  • Немишлянська район
  • Новобаварський район
  • Індустріальний район
  • Основ'янський район
  • Слобідський район
  • Холодногорський район
  • Шевченківський район

У кожному з них так само вартість залежить від мікрорайону, від інфраструктури і природно, що від стану самого житла. Квартири подобово є в кожній точці міста, в кожному районі і мікрорайоні, тому будь-який приїжджий зможе знайти необхідне для себе.

Добова оренда в Київському районі

У центрі міста розташовується Київський район, який займає величезну площу і включає в себе історичну частину міста. У нього входять П'ятихатки, Журавлівка, Північна Солтанівка, Велика Данилівка та Нагорний район. Київський район має велику зелену зону і кілька струмочків і річок. Цілком природно, що центральний район дорожчий за інши райони, але, тим не менш, в Харкові можна знайти і недорогі квартири подобово в межах 300 грн. і при цьому поряд зі ст.м. «Пушкінська» або біля ст.м. «Архітектора Бекетова». Середня ціна для цього району в межах 450грн. Квартири в центральній частині є різного рівня, тому у потенційних клієнтів короткострокової оренди є вибір.

 

Оренда на добу в Московському районі

Найбільш густонаселений район Харкова Московський. Це зелений район з хорошою інфраструктурою, з цієї причини тут зручно і приємно жити. Крім того, це ще й промисловий район, так як тут функціонує безліч підприємств. Якщо вибір припав на цей район, то тут цілком можна зняти квартиру в Харкові подобово лише за 200грн. Тут можна орендувати житло біля метро. Так, наприклад, біля ст.м. «Академіка Барабашова» може обійтися близько 400грн. Біля ст.м. «Студентська» квартири дешевші, приблизно 200-300грн, така ж вартість квартир і в районі ст.м. «Героїв праці». В цілому середня вартість 400грн. Московський район займає досить велику територію в східній частині міста і пропонує гостям міста зручну транспортну розв'язку і комфортабельні квартири за доступними цінами.

 

Добові квартири в Немишлянському районі

Немишлянський район Харкова - це сучасний і молодий район міста. Цей район займає найменшу площу. Незважаючи на це, вибір житла тут широкий. Є кілька станцій метро, ​​що робить його зручним. Складається з декількох мікрорайонів: Слобідського, Індустріального та Московського. До 2016 року район звався Фрунзенським. Середня ціна на добову оренду квартир тут 250грн.

 

Новобаварський район (2 квартири)

У західній частині міста знаходиться Новобаварський район, який до недавнього часу носив назву Жовтневий. Тут багато промислових підприємств і можна вважати його промисловим, але, незважаючи на це Новобаварський район має і житлові масиви, тому житло знайти тут туристу не проблема. Середня ціна 300 грн. - 350грн. Якщо потрібні добові квартири в Харькові біля метро, ​​то в цій частині міста є ст.м. «Холодна Гора», де ціни 250 - 300грн.

 

Індустріальний район

Орджонікідзевський район перейменований в Індустріальний. Цей район має дуже розвинену інфраструктуру. Є тут безліч магазинів, супермаркетів, ринків, ресторанів. На території функціонує велика кількість підприємств. Зняти квартиру без посередників на добу можна в середньому за 400 грн. Якщо ж орендувати житло в районі ст.м. «Тракторний завод», то ціна квартири може бути 450грн. Індустріальний не надто великий район, але, тим не менш, квартир тут досить.

 

Основ'янський район (9 квартир подобово)

Основ'янський район розташований в південній частині Харкова. Ще недавно цей район називався Червонозаводським. Є вибір квартир і середня ціна тут в межах 400 - 450 грн. Якщо ж знімати недорогу і впорядковану подобово в Харкові біля станції метро «Проспект Гагаріна», то тут буде ціна 370 - 500грн. Квартири від власників дуже доглянуті і комфортні.

 

Слобідський район (7 квартир)

Слобідський район є невеликим районом Харкова в південно-східній його частині. У цьому районі є як житлові масиви, де велика кількість багатоповерхових будинків, так і приватний сектор. Це дозволяє гостям міста з легкістю знайти недорогу квартиру або будинок. До 2016 року називався Комінтернівським районом. Ціна квартири становить 350 - 400грн. на добу. Можна зняти квартиру і біля станції метро. Ціна, наприклад, біля ст.м. «Метробудівників» або ж ст.м. «Спортивна» 400грн.

 

Холодногорський район (6 добових квартир)

Холодногорський район складається з історичних частин міста. Тут протікає річка Лопань. В районі знаходиться залізнична станція. Більше 60 підприємств функціонує на території Холодногірського району. Колишня назва Ленінський. Вартість квартири, яку можна зняти в Харкові подобово і без посередників - 250 - 300 грн., що дуже недорого. Оренда квартир є і біля метро. Здаються квартири біля станції метро «Південний вокзал» за 300 - 400 грн. Інфраструктура розвинена, так що в цьому районі зручно жити.

 

Шевченківський район (6 квартир)

Серед найбільших районів міста Шевченківський, який ще недавно називався Дзержинським. Це центральний район міста. Середня ціна гарної квартири тут 400грн., а так як вибір великий, то знімати таку квартиру подобово в Харкові досить дешево.Тут знаходиться відома будівля Держпрому. Харківський зоопарк так само знаходиться в Шевченківському районі. До складу району входить історична місцевість, яка називається Університетська гірка. У цій частині розташувався і ботанічний сад. Це гарний і цікавий район, де багато парків, скверів, пам'яток і цікавих місць. З цієї причини гостям тут буде приємно жити і до того ж зручно через розвинену інфраструктуру. Є житло й поруч зі станціями метро, ​​наприклад, біля ст.м. «Університет» є великий вибір квартир, які здаються на добу. Ціна недорогої квартири в межах 250грн., а ось гарна квартира орендарю буде коштувати 400 - 500грн. Така ж цінова політика і біля ст.м. «Наукова».

 

Пам'ятки Харкова

У Харкові багато історичних місць і пам'яток, тож гості цього прекрасного міста зможуть цікаво провести час.

  • Музичний фонтан

harkiv_fon

Все починається з вокзалу. Саме тут на привокзальній площі знаходиться музичний фонтан, який більш цікавий у вечірній час, так як має яскраве підсвічування.

 

  • Благовіщенський кафедральний собор

harkiv

Благовіщенський кафедральний собор є однією з найвідоміших і популярних пам'яток Харкова. Він знаменитий своїми розмірами. Найбільший православний храм на всій території Східної Європи. Був зведений в період з 1888 по 1901 рр. У храмі зберігаються чудотворні ікони і мощі.

 

  • Площа Свободи

Площа Свободи головна площа міста і одна з найбільших в світі, а так само є пам'яткою Харкова. Тут часто проходять виставки та багато інших різних заходів. Навколо площі розміщуються ще й історичні будівлі і серед них Держпром, Харківський національний університет ім. Казаріна. На площі Свободи можна з легкістю знайти квартиру подобово і недорого.

 

  • Покровський собор

Покровський собор серед основних визначних пам'яток Харкова. Входить до числа самих старих кам'яних споруд міста. Був побудований ще в 1689 році на місці дерев'яного храму. Покровський собор є одним із символів міста.

 

  • Парк Горького

harkiv_gor

Місце, яке слід відвідати всім гостям міста, є парк Горького. Це не просто парк, а цікаве проведення часу для всіх відвідувачів. Парк вважається місцевим Диснейлендом. Тут буде цікаво як з дітьми, так і самим дорослим.

 

  • Харківський історичний музей

Історичний музей має дуже багату експозицію. Він заснований в далекому 1920 році. Харківський історичний музей пропонує багато цікавого для своїх відвідувачів.

 

Рекомендації від Vlasne.ua

Vlasne.ua пропонує всім хто вирушає в дорогу недорогі подобові квартири в Харкові. Для того, щоб вибрати квартиру, яка буде відповідати вимогам клієнта, потрібно задати параметри для пошуку, наприклад, потрібна квартира подобово на Новий Рік або квартира для курців, з кондиціонером, з джакузі тощо, то можна вказати дане в пошуку і Vlasne запропонує необхідне житло. Так само можна вказати яка побутова техніка повинна бути в наявності, умови, кількість кімнат, а так само розташування квартири. Таким чином, пошуки будуть максимально ефективними. А якщо ж нічого підходящого не можна підібрати, то можна зробити запит і тоді надійдуть відповідні пропозиції від власників квартир. З Vlasne.ua поїздка до Харкова буде комфортною.

 

Подобово Харків

Квартири Ціни
Господиня! Недорого! Затишний Хостел Цен (подобово Харків) 230 грн.
1-кімнатна квартира подобово (подобово Харків) 920 грн.
Апартаменти Левада Гагарина Автовокзал (подобово Харків) 800 грн.
Работаем!!! Посуточно, почасово 2-х к.кв (подобово Харків) 748 грн.
Здам квартиру подобово, погодинно (подобово Харків) 690 грн.
7 хвилин від метро Південної залізниці! (подобово Харків) 633 грн.
Апартаменти на Пушкінській, 54 (подобово Харків) 943 грн.
Нова студія поблизу Південного вокзалу (подобово Харків) 518 грн.
Квартира в центрі Саржин Яр (подобово Харків) 978 грн.
Красива квартира м. 23 серпня (подобово Харків) 863 грн.

Ваші платежі захищені

Vlasne гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті